NL
Toegevoegd aan Mijn favorieten

5 redenen om als sales professional voor Sales Talents te kiezen

Sinds 2008 is Sales Talents gespecialiseerd in sales vacatures. Ontdek waarom Sales Talents je ideale partner is als sales professional.


1. Marktleider op het vlak van sales talent

Met een database van 75.000 sales professionals beschikken we over het grootste netwerk in België. Logisch dus dat heel wat grote, middelgrote en kleine ondernemingen een beroep doen op ons voor hun sales professionals.

2. Volledige waaier aan sales profielen

Ben je een young potential, een binnendienstmedewerker met een paar jaar ervaring, een technisch business developer of een ervaren sales director? Bij ons aan ben je het juiste adres voor je volgende carrièresprong. 

3. Specifieke teams voor internal, external, retail, project en technical sales

In de 4 kantoren van Sales Talents zijn er aparte teams voor Internal Sales Talent, External Sales Talents, Retail Sales Talents, Technical Sales en Project Sales Talents. Deze dedicated consultants loodsen je door het sollicitatieproces heen en zorgen dat jij een voetje voor hebt bij potentiële werkgevers.

4. Dedicated sales consultants

Onze dedicated consultants kennen de ins en outs van sales. Resultaat: ze stellen je enkel de jobs voor die overeenstemmen met jouw competenties en wensen én waarvoor je een grote kans hebt op slagen. 

5. Sales vacatures in heel België

Met kantoren in Antwerpen, Brussel, Luik en Kortrijk heb je bij ons uitzicht op een job in alle regio's van België. 
Meer weten?

Wil je naar aanleiding van deze informatie meer weten over Sales Talents of heb je een vraag, neem dan contact met ons op.

Sales Talents

Zoekt u een sales professional?

Op zoek naar sales talent dat bijdraagt aan de groei van uw bedrijf? Bezorg ons het gewenste profiel en we contacteren u zo snel mogelijk. 

Plaats een aanvraag voor uw sales vacature
Sales vacatures bij Sales Talents


Vind bij Sales Talents de job die je op het lijf geschreven is. Met meer dan 350 openstaande sales vacatures zijn we marktleider in ons domein.

Ontdek wat Sales Talents voor jou kan betekenen
Wil je werken bij Sales Talents?

Zin in een uitdagende job bij een jonge en ambitieuze kmo? Bij Sales Talents kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat.

Maak kennis met Sales Talents en bekijk de interne vacatures