NL
Toegevoegd aan Mijn favorieten

10 Geheimen van Topverkopers

Het lijkt wel alsof iedereen op zoek is naar dat ultieme geheim. Dieene manier van werken, die een absolute zekerheid op succes kan bieden. Maar de realiteit is natuurlijk anders. Indien er één goedeaanpak was, die steeds en zonder uitzondering tot resultaat zou leiden, dan was ik - indien ik dat geheim kende - nu waarschijnlijkrijker dan Bill Gates.

Mensen en organisaties, ze zijn allemaal anders. Geen twee zijnidentiek. Topverkopers weten dit. Indien zij al één uniek geheim hebben dat hen doet uitstijgen boven al hun andere collega's, dan is het dit; dat zij beseffen dat alle mensen en organisaties anders zijn, andere noden, wensen en verwachtingen hebben.

Hun succes komt voort uit een duidelijk begrip van deze enige absolute zekerheid. Ze benaderen elke klant en elke organisatie opde manier die het best past bij hun specifieke noden en verwachtingen, en niet bij de eigen inzichten en routines. Ze begrijpen de belangrijkste evolutiewet van Darwin in zijn volle betekenis; de overlever is diegene die zich het best kan aanpassen aan wisselende omstandigheden. 

Naast deze wetenschap van de diversiteit van alle klanten, ontwikkelen ze allemaal enkele structurele zaken die hun helpen deze wetenschap effectief toe te passen in al hun klantencontacten. Deze tien belangrijkste wapens van topverkopers kan je hier vinden. We bieden ze jou graag aan in de vorm van tien hoofdstukken, die elk één aspect behandelen.

Elk van deze zaken kan jou helpen uw resultaten als verkoper temaximaliseren, indien je steeds de onderliggende zekerheid voor ogen houdt, dat alle klanten anders zijn. Je kan dus geen identieke aanpak 'instuderen' en deze overplanten op al jouw klanten. Je zal de aangeboden technieken steeds opnieuw moeten bekijken eninvullen naargelang de prospect of klant die tegenover jou zit.

Ik wens je alvast veel leesplezier en - nog belangrijker - veel succes bij het integreren van deze tien belangrijke geheimen in jouw eigen aanpak. Je zal snel - zeer snel - merken dat deze geheimen je meerzullen opleveren dan je in je wildste dromen kan voorstellen. 

Indien je snel even gekeken hebt in de inhoudsopgave en denkt 'datweet ik ook wel allemaal', dan zal ik je niet tegenspreken. Zonder twijfel weet je deze zaken. Maar begrijp je ze ook echt? Zitten ze echt verankerd in jouw 'verkoperziel', of zijn het slechts boutades dieje wel weet en kent, maar zelden gebruikt om jouw resultaten temaximaliseren?

Want zo gaat het met vele dingen in ons leven. We weten het wel,maar beseffen de impact ervan vaak niet. En juist daar maken de toppers het verschil. Ze gebruiken deze kennis echt, dag na dag. Deze kennis is de bron van hun inspiratie, hun aanpak en hun resultaten. Hier kan je lezen waarom. 

1ste geheim!
2e geheim!
3e geheim!
4e geheim!
5e geheim!
6e geheim!
7e geheim!
8e geheim!
9e geheim!
10e geheim!
Zoekt u een sales professional?

Op zoek naar sales talent dat bijdraagt aan de groei van uw bedrijf? Bezorg ons het gewenste profiel en we contacteren u zo snel mogelijk. 

Plaats een aanvraag voor uw sales vacature
Sales vacatures bij Sales Talents


Vind bij Sales Talents de job die je op het lijf geschreven is. Met meer dan 350 openstaande sales vacatures zijn we marktleider in ons domein.

Ontdek wat Sales Talents voor jou kan betekenen
Wil je werken bij Sales Talents?

Zin in een uitdagende job bij een jonge en ambitieuze kmo? Bij Sales Talents kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat.

Maak kennis met Sales Talents en bekijk de interne vacatures